Категории Информация
Кассы Добавить событие
Онлайн концерт: Золтан Кіш (тромбон) Угорщина
24 июня 2021

Онлайн концерт: Золтан Кіш (тромбон) Угорщина

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ФИЛАРМОНИЯ»

Национальная Филармония Украины
г. Киев, Владимирский спуск, 2

О событии

24 червня у Національній філармонії України разом із Національним академічним духовим оркестром України під орудою Олексія Вікулова виступить неперевершений угорський тромбоніст Золтан Кіш. Золтан Кіш – учасник всесвітньо відомого гурту Mnozil Brass – зачарує слухачів власним виконанням та подарує неймовірні емоції!
Диригент Олексій Вікулов зазначив, що «безумовно, Золтан Кіш – тромбоніст рівня “топ”, а його концерт в Україні нині є винятковою подією. Адже, Золтан Кіш – екстраординарний віртуоз. Впевнений, що кожен зі слухачів ще дуже довго відчуватиме відлуння того драйву та неймовірних вібрацій, які виникають під час гри музиканта!»
Нагадаємо, Золтан Кіш народився 1980-го в Будапешті. Навчався в Музичному Університеті імені Фридерика Шопена у Варшаві. Під час навчання артист виграв кілька національних конкурсів і як соліст, і як учасник камерних ансамблів. 2005-го музикант приєднався до австрійського духового септету Mnozil Brass, із яким він вже протягом 15 років має понад 100 концертів на рік, гастролюючи країнами світу. Його постійно запрошують на міжнародні фестивалі як соліста, де він також виступає із найкращими оркестрами, біг-бендами Європи та світу. Золтан Кіш грає лише на власних фірмових тромбонах Kissbone та KissboneX, виготовлених у співпраці з австрійським виробником Schagerl. Він створив авторську версію мундштука, яку так і назвав «Zoltan Kiss», а випускає її компанія Latsch Custom Brass у Німеччині.

Програма: Дж. Верді - Увертюра до опери «Сила долі», аранжування Г. Шмідта Дж. Россіні - Увертюра до опери «Севільський цирульник», аранжування А. Заубера Ф. Ліст - Угорська рапсодія № 2 для фортепіано, аранжування О. Баженова П. Гіндеміт - Соната для тромбона і фортепіано, аранжування С. Борная: Allegro moderato maestoso - Allegretto grazioso – Allegro pesante - Allegro moderato maestoso Г. Берліоз - Угорський марш (з драматичної легенди «Засудження Фауста»), аранжування А. Серебреннікова Ж-М. Дефей - Два танці, аранжування Я. Обстарчика Я. ван дер Рост - Puszta (Пустеля), чотири циганські танці Л. Пауль - Hungarian Schnapsodie (Угорська шнапсодія), аранжування Я. Обстарчика Концерт веде ОЛЕКСАНДР РУДЬКО

Під час концерту відбудеться онлайн трансляція наживо. Насолоджуйтесь вишуканою класикою у неперевершеному виконанні та приєднуйтесь до онлайн трансляції концерту із Колонного залу імені Миколи Лисенка наживо 24 червня. Початок о 19:00.
Про доступ до онлайн трансляцій концертів.
Щоб слухати вишукану класику та улюблених виконавців наживо під час онлайн трансляцій концертів у Колонному залі імені Миколи Лисенка потрібно:
1. Оплатити доступ до онлайн трансляції.
2. Отримати електронний лист із персональним лінком на платформу перегляду.
3. Якщо ви не отримали лист із персональним лінком, перевірте папку «Спам». У разі неотримання листа, напишіть повідомлення на адресу технічної підтримки: [email protected].
4. Мати мережу Інтернет, щоб дивитися концерт наживо.
5. Якщо відбулася зупинка сигналу із платформи, оновіть, будь ласка, лінк у браузері Інтернет доступу. Також не забувайте натискати ліворуч трикутник Play для відтворення трансляції.
6. Якщо все ж таки виникли технічні проблеми, напишіть повідомлення на електронну пошту підтримки трансляції – [email protected], вказавши електронну адресу, на яку Ви отримали квиток доступу до онлайн трансляції концерту.
Предварительный заказ
Заявка на промо-код