Категорії Інформація
Каси Додати подію
Нэнси
19 лютого 2022

Нэнси

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

ДК Росава
вулиця Леваневського, 53А, Біла Церква, Київська область, 09100

Про подію

“НЭНСИ” у Білій Церкві!

19 лютого 2022 року у ДК “Росава” відбудеться концерт гурту “НЭНСИ” у Білій Церкві з романтичною програмою Thanks for the Love, яка спеціально була складена до Дня святого Валентина з хітів знаменитого колективу. Багато хто з нас має найтепліші спогади про те, як у юності ми набиралися хоробрості на танцполі під музику NENSI. Вибирали момент, щоб запросити дівчинку з паралельного класу або симпатичного хлопця з іншої школи на танець під шлягер про сигарети з ментолом. Та чого там, скільки пар склалося під легендарну пісню, скільки було поцілунків і обіймів!

Концерт Thanks for the Love

Поринемо з головою в той настрій, поностальгуємо та проведемо романтичний вечір зі своєю половинкою. Цілком можливо, що ви зустрілися під один із хітів на дискотеці. Але навіть якщо це не так, все-одно цей чудовий музичний вечір буде прекрасним подарунком для пари на День усіх закоханих.

Захід відбудеться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на концерт гурту “НЭНСИ” у Білій Церкві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів у афіші Білої Церкви шукайте на нашому сайті.

Що подарувати своїй дружині на День усіх закоханих у Білій Церкві? Звичайно, квитки на концерт гурту "НЭНСИ"!

  1. Послухати улюблені пісні з юності
  2. Провести романтичний вечір разом
  3. Потанцювати під ностальгічні хіти

NENSI пісні:

  • Просто выходной
  • Светлана
  • Неповторимая
  • Стройная красивая
  • Скажу прощай
  • Ночной вокзал
  • Ты моя навсегда
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код